Aranykolloid oldat 10 db 2 dl-es üvegben nagyker áron

Aranykolloid oldat 10 db 2 dl-es üvegben nagyker áron

Dupla aranytartalommal!

Összetevők: nagy tisztaságú arany (20PPM) és desztillált víz.
Tárolás: szobahőmérsékleten, fénytől védve.

Adagolás: naponta 2x1 evőkanál az étkezés előtt 10 perccel.

Fogyasztása nem ajánlott:
- 6 éves kor alatt,
- terhesség és szoptatás alatt,
- arannyal szembeni túlérzékenység esetén.Ezt a terméket a qcteam.eu folyamatosan ellenőrzi és igazoló lézer hologrammal látja el.

42 990,Ft


Vélemények:

Dr. Szakács László

A hiteles szakirodalomból összegyűjtöttem amit az aranykolloidról írnak:
Izületi gyulladás esetén hatásosan csillapítja a fájdalmat, csökkenti a duzzanatot, javítja az izületek mozgását.
Javítja az agyműködést, erősíti az idegrendszert, és a stressz káros hatásait is csökkenti.
Fogyasztása során oldódik a depresszió a búskomorság, a levertség, a szorongás, a félelem, és javul a betegek általános közérzete.
Ez az "euforizáló" nem csak lelki bajok esetén előnyös, hanem minden betegségben jótékony hatású, mert növeli a beteg gyógyulásba vetett hitét, fokozza életkedvét.
Élesíti az elmét, javítja a koncentráló képességet.
Hatásosnak bizonyult figyelemhiány és hiperaktivitás kezelésében.
Növeli az energiaszintet és a libidót.
Kiegyensúlyozza és harmonizálja a szívritmust, serkenti a vérkeringést, optimalizálja a testhőmérsékletet.
Eredményesen használják alkohol-, nikotin-, koffein- és szénhidrátfüggőség csökkentésére.
Enyhíti az asztmatikus tüneteket.

Dr. Szakács László

És aki bővebben szeretne olvasni az aranykolloidról, annak egy részletes leírás:

A jó minőségű aranykolloid oldat teljesen természetes ásványi étrend kiegészítő.
Izületi gyulladás esetén hatásosan csillapítja a fájdalmat, csökkenti a duzzanatot, javítja az izületek mozgását.
Javítja az agyműködést, erősíti az idegrendszert, és a stressz káros hatásait is csökkenti.
Fogyasztása során oldódik a depresszió a búskomorság, a levertség, a szorongás, a félelem, és javul a betegek általános közérzete.
Ez az "euforizáló" nem csak lelki bajok esetén előnyös, hanem minden betegségben jótékony hatású, mert növeli a beteg gyógyulásba vetett hitét, fokozza életkedvét.
Élesíti az elmét, javítja a koncentráló képességet.
Hatásosnak bizonyult figyelemhiány és hiperaktivitás kezelésében. Növeli az energiaszintet és a libidót.
Kiegyensúlyozza és harmonizálja a szívritmust, serkenti a vérkeringést, optimalizálja a testhőmérsékletet.
Eredményesen használják alkohol-, nikotin-, koffein- és szénhidrátfüggőség csökkentésére. v Enyhíti az asztmatikus tüneteket.

Az ősi egyiptomiak már több mint 5000 évvel ezelőtt fogyasztottak aranyat mentális, testi és spirituális tisztítás céljára. Úgy tartották, hogy a testben az arany stimulálja az életerőt, és minden szinten emeli a vibráció szintjét.

A kínaiak leghíresebb alkimistája, Ko Hung (281-361) hirdette elsőként az oldott aranyat tartalmazó életelixírnek a fiatalító, életet meghosszabbító hatását, melynek legendája innen került át az arab alkimistákhoz, s közvetítésükkel terjedt tovább Európába.

Paracelsus (1493-1541) az orvosi vegytan, a jatrokémia megalapítója, több hatékony gyógyszert fejlesztett fémes ásványokból, többek között aranyból is. A fémsókat belsőleg szedette gyógyíthatatlannak tartott betegeivel, és nagy sikereket ért el velük a gyógyítás terén.

A középkori Európában rendkívül népszerűek voltak az aranybevonatos tabletták és az "arany víz&". Az alkimisták aranyporból kevertek italt a végtagfájdalmak enyhítésére. Ez az artritisz egyik legkorábbi említése. Az arany artritiszt gyógyító erejéről szóló hírek századokon át terjedtek, és még ma is legfőképp az aranyat használják a kezelésére.

Michael Faraday, a híres kémikus, 1857 körül készített először elektrolízissel tiszta, rendkívül stabil aranykolloid oldatot, amelyet az angol Természettudományi Múzeum még ma is őriz.

A világhírű német bakteriológus, Dr. Robert Koch felfedezte, hogy a TBC-t okozó baktérium arany jelenlétében nem életképes. 1905-ben orvosi Nobel-díjat kapott.

Az USA-ban már 1885 óta alkalmazták a kolloid aranyat az iszákosság kezelésére, mivel enyhíti az alkohol iránti vágyat, és még ma is használják az alkohol-, koffein- és szénhidrátfüggőség csökkentésére. Felismerték, hogy gyógyítja a szívet, javítja a vérkeringést. Hagyományosan használják bőrfekélyek, égések, bizonyos idegvégződés operációk kezelésére is.

Az 1900-as évek legelején gyakran ültettek a bőr alá aranylemezkéket a gyulladt ízületeknél, mint például a könyök, vagy a térd. Hatására a fájdalom enyhült, vagy teljesen megszűnt. Az ízületi gyulladások (reumatoid artritisz) kezelésére 1927 óta folyamatosan használnak aranyat.

1935 júliusában a Clinical, Medicine & Surgery című orvosi folyóirat megjelentette az "Aranykolloid a gyógyíthatatlan rákos esetekben" című cikket, amit Edward H. Ochsner, a chicagoi Augustana Hospital tanácsadó sebésze írt. Ebben ez olvasható: "Amikor már nincs remény a gyógyulásra, az aranykolloid segít meghosszabbítani az életet, és sokkal elviselhetőbbé teszi azt mind a beteg, mind pedig az őt gondozók számára, mivel a végső leromlást lassítja (általános fizikai legyengülés, alultápláltság, gyakran valamilyen krónikus betegséggel társulva), jelentősen csökkenti a fájdalmakat és a rossz közérzetet, továbbá - az esetek nagy többségében - az ópiumkészítmények iránti vágyat.

Dr. Nilo Cairo és Dr. A. Brinckmann: Materia Medica (Sao Paulo, Brazília, 19. kiadás, 1956.) című sikerkönyvében az aranykolloidot tartják a legjobb elhízás elleni szernek.

Dr. Guy E. Abraham és Peter B. Himmel 1997-ben írt tanulmányukban megállapították, hogy kolloid arannyal hatékonyan lehet kezelni a reumatoid artritiszt, és a fémes állapotú aranyrészecskéket tartalmazó aranykolloidnak nincsenek mellékhatásai, szemben az aranyvegyületekkel. Egy másik tanulmányukban kimutatták továbbá, hogy a kolloid arany javítja az agy teljesítményét, 3-4 héten keresztüli napi rendszeres aranykolloid fogyasztás akár 20%-kal is megnövelheti az IQ-t, javítja a koncentráló képességet és élesíti az elmét. Úgy gondolják, hogy a kolloid arany fokozza a testben és az agy felszínén az idegvégződések között a vezetőképességet, és ezáltal erősíti a mentális működést. Ez összhangban van Edgar Cayce azon véleményével, hogy az arany segít újjáépíteni az idegrendszert. Edgar Cayce ezt írta: " megfelelően adagolva az arany és az ezüst majdnem duplájára növelheti az élettartamot."

Az arany hatásos gyógyszer a krónikus, szisztémás kortikoszteroid-függő asztmás betegeknél is. Tartós kezelés során csökkentették a panaszokat, a bronchusok hiperreaktivitását, és alkalmazásukkor csökkenteni lehetett a glukokortikoid adagját.

2002-ben ausztráliai és új-zélandi kutatók arany és ezüst felhasználásával olyan rákellenes gyógyszereket készítettek, amelyek egerek méhében a rákos sejteket hatékonyan pusztították el anélkül, hogy az egészséges sejteket is elpusztították volna!

A biokémikusok is használják az aranyat fehérjevegyületekben, hogy új életmentő gyógyszereket állítsanak elő. Egy, az AIDS kezelésére szolgáló új aranyvegyületet tesztelnek, mivel olyan képessége van, hogy gátolja a vírusok szaporodását a fertőzött sejtekben.

Néhányfajta rákbetegség kezelésében is alkalmazzák. Mikroszkópikus aranylemezkék injekciója segít feltartóztatni a prosztatarákot. Petefészekrákot is kezelnek kolloid arannyal, és az aranygőz-lézer megöli a rákos sejteket, de az egészséges sejteket nem károsítja.

Kolloid ezüsttel együtt naponta használva támogatja a szervezet természetes védekező rendszerét (erősíti az immunrendszert!), és elősegíti a vitalitást és a hosszú életet. Ezüst- és aranykolloid szedése közben min. fél órának el kell telnie a jobb felszívódás érdekében.

Amint a modern tudósok és orvosok felfedik mindazt, amit úgy tűnik, őseink mindig is tudtak, lassan, de biztosan újra felfedezzük az arany csodálatos gyógyító tulajdonságait.

A jó minőségű aranykolloid oldatnak soha semmilyen mellékhatását nem tapasztalták!

Evés előtt 5-10 perccel kell bevenni, hogy maximálisan felszívódjon. Felnőtteknek a napi adagja 2x1 teáskanál. Gyerekeknek 1 teáskanál (5ml).

Figyelem: Ha sötét üvegben, hűvös, sötét helyen tartjuk, akkor min. 2 évig eláll! Napsugárzástól, fagyástól, és mágnesességtől óvjuk!

Szabó Anna

Üdvözletem Mindenkinek!

Szeretnék megosztani veletek egy tapasztalatot. Mivel más hely nincs, így itt teszem. Fiatalkori szívizomgyulladásom miatt mostanra kialakult egy elég kellemetlen izületgyulladás mind a két kezemben. Két hónap óta hajnali 4 óra körül iszonyatos fájdalomra ébredek (ébredtem). Aki még ilyen fájdalmat nem érzett, nem is tudja igazán elképzelni milyen szenvedést okoz. Úgy vártam az arany- és ezüstkolloidot, mint a Messiást. Két napja fogyasztom, és nem fáj a kezem. Hihetetlenül boldog vagyok Ezt azért mondtam el, mert ilyen megváltásra nagyon sok idősödő ember vár. Tudom, hogy nem ebben van a sok pénz, de sok kicsi sokra megy. A nagymama így örömében megveszi az unokának a Notebookot

Dombai Ágota

Kipróbáltam, hogy az aranykolloid tényleg növeli-e az agy teljesítményét és az IQ-t.
Azt olvastam, hogy három hónap szedés után 20%-al nőhet az IQ.
Én egy hónap után 16,5%-os növekedést mértem, ami nagyon jól jött, mert simán átmentem egy vizsgámon, ami korábban eléggé neccesnek tűnt!

CSÁSZLAINÉ FAZEKAS ERZSÉBET

Az arany kolloidról, szeretném megosztani tapasztalatomat. Tavaly rendeltem, egy üveggel, mert ajánlották, pánik betegségemre. Mikor utána olvastam, hogy a gyermekeim is szedhetik, nekik is elkezdtem adni. A pánikom, megszűnt, az agorafóbiám, javulásnak indult. A nagy fiam aki akkor volt elsős, minden nap kérte, mert észrevette, hogy jobb a tanulás, jobban oda tud figyelni. A kisebbik fiamnak, óvodába járással, voltak gondjai. Nem szeretett menni. Mikor elkezdtem, adni, egyszer csak azzal jött, haza, hogy anya, én nekem, még is jó az ovi.
Sajnos akkor még nem tudtam a PentaMaxról, mert akkor nem dupla áron jutottam volna hozzá.
CSÁSZLAINÉ FAZEKAS ERZSÉBET

Késmárki Tünde

Nagymamám Alzheimer-kórban szenved már három éve.
Kezdetben felírtak neki gyógyszert, ami lassította a kór előrehaladását, de olyan súlyos mellékhatásai voltak, hogy abba kellett hagyni a szedését.
Állapota rohamosan rosszabbodott, ez év elejére már senkit nem ismert meg, egész nap csak ült a karosszékben és nézett maga elé.

Az aranykolloidnak nincs ismert mellékhatása, ezért úgy gondoltam, nincs veszteni valóm, elkezdtem neki adni kétszer egy kávéskanállal.

Az eredmény megdöbbentő volt, mert ennyire gyors hatásra még én sem számítottam.

Két hét elteltével megismert engem, majd néhány nap múlva a család többi tagját is elkezdte felismerni.

Most két hónapja szedi az aranykolloidot és már visszatért a régi szenvedélyéhez: keresztrejtvényt fejt!

Hallottam valakitől, hogy szerinte az aranykolloidnak csak placebo hatása van, nos itt a bizonyíték arra, hogy ez nem igaz, hiszen a nagyi már nem volt tudatánál, nem is mondtam neki, hogy mit vesz be és mégis hatott.

Késmárki Tünde

Szende Lóránt

Tüdőszűréskor egy több centiméter átmérőjű daganatot találtak a tüdőmben. Nem is akartam elhinni, hogy rólam van szó, először arra gondoltam, hogy biztosan elcserélték a filmet.
Sajnos a kórházban, a kivizsgáláskor kiderült, hogy nem cserélték el, a nyirokrendszert is érintő, kissejtes tüdőrákot állapítottak meg.
Az interneten olvastam az aranykolloid és az ezüstkolloid együttes tumor-csökkentő hatásáról és úgy gondoltam, hogy még a drasztikus gyógymódok előtt kipróbálom azt.
A PentaPlusz aranykolloidból és a PentaPlusz ezüstkolloidból egy-egy evőkanállal vettem be reggel és este két héten keresztül.
Izgatottan vártam a következő MR vizsgálat eredményét.
A daganat több centiméterről néhány miliméterre zsugorodott és a nyirokmirigyek is jelentősen zsugorodtak.
Az orvosi jelentés is kifejezett javulásról szól.
Nagyon boldog vagyok és folytatom az aranykolloid - ezüstkolloid kúrát.
Akár életem végéig is hajlandó vagyok szedni azokat az egészségem érdekében, hiszen semmilyen káros mellékhatásuk nincs, a mellékhatások csak pozitívak, például a térdfájásom is elmúlt.

Minden daganatos betegnek javasolom a PentaPlusz aranykolloidot és ezüstkolloidot.

Szende Lóránt

Dr. Kiss Attila

Az Aranykolloid az agyműködést javító hatással rendelkezik, enyhíti a depressziót és a szorongást, a frusztrációt és az öngyilkosságra való hajlamot.
A 20. század közepén egy francia, Jacques Forestier aranyat használt orvosságként reumatikus ízületi gyulladás kezelésére.
Azt hitte, hogy ez a betegség a tuberkulózis egyik fajtája, veszélyes kór, amit a legdrágább módszerekkel kell kezelni.

Amerikában már 1895 óta alkalmazták az aranyat, mivel tudták, hogy a szívet gyógyítja és a vérkeringést javítja. Ismerték ízületi gyulladást enyhítő hatásait egyaránt.

1935 júliusában a Clinical, Medicine & Surgery nevű orvosi folyóirat megjelentette az Aranykolloid a gyógyíthatatlan rákos esetekben& című cikket, amit Edward H. Ochsner, a chicagói Augustana Hospital tanácsadó sebésze írt.
Ebben a következőket olvashatjuk: Amikor már nincs remény, az aranykolloid segít meghosszabbítani az életet, és sokkal elviselhetőbbé teszi azt, mind a beteg, mind pedig az őt gondozók számára, mivel lerövidíti az általános fizikai legyengülés és alultápláltságot, jelentős mértékben csökkentve a fájdalmakat, illetve az esetek nagy többségében az ópiumkészítmények iránti vágyat.

Az Aranykolloid az első helyre sorolt orvosság az elhízás ellen egy Materia Medica - Sao Paulo, Brazília, 19. kiadás, 1965 - című bestsellerben (szerzők: Dr. Nilo Carioés és Dr. A Brinkmann).

Az Aranykolloid a mirigyek és az idegrendszer hatékony megújítója is egyeben, a korábban már említett agyműködésbeli képességeket fokozva.
Az aranykolloidot alkalmazták alkoholizmus kezelésére is sikerrel, illetve az emésztési zavarokra is jótékonyan hat.

Az Aranykolloid nyugtató, pozitív hatással van az agyra és az érzelmekre.

Kutatók az aranyat arra is használták már, hogy a szívre kiegyensúlyozó és harmonizáló hatással legyen, mivel a szívritmust kiegyensúlyozza, a vérkeringést javítja illetve megújítja a renyhén működő szerveket.

A kutatók jelenleg is egy, az AIDS kezelésére szolgáló új aranyvegyületet tesztelnek, mivel olyan képessége van, hogy a vírusok szaporodását a fertőzött sejtekben képes meggátolni.

Dr. Szakács László

Kiterjedt és eredményes kutatások folynak az arany- és ezüstkolloid tumorellenes
hatásáról az egész világon.
Összegyűjtöttem néhány tudományos publikációt ezekről a kutatásokról azoknak,
kik tanulmányozni szeretnék.

http://www.futuremedicine.com/doi/abs/10.2217/17435889.2.1.125
Hyperthermic effects of gold nanorods on tumor cells

http://www.biomedcentral.com/content/pdf/1756-9966-29-148.pdf
Antitumor activity of colloidal silver on MCF-7
human breast cancer cells

http://link.springer.com/protocol/10.1007/978-1-60761-609-2_25
Colloidal Gold: A Novel Nanoparticle for Targeted Cancer Therapeutics

http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0964830506000229
Anti-bacterial performance of colloidal silver-treated laminate wood flooring

http://pubs.acs.org/doi/abs/10.1021/la011002f
Silver-Enhanced Colloidal Gold Electrochemical Stripping Detection of DNA
Hybridization


http://informahealthcare.com/doi/abs/10.1080/10717540490433895
Colloidal Gold: A Novel Nanoparticle Vector for Tumor Directed Drug Delivery

http://pubs.acs.org/doi/abs/10.1021/nl070472c
Cancer Cells Assemble and Align Gold Nanorods Conjugated to Antibodies to
Produce Highly Enhanced, Sharp, and Polarized Surface

http://onlinelibrary.wiley.com/doi/10.1002/ddr.20066/abstract;jsessionid=
B5517761D99CD1736E1A56D4F87038B3.f04t04?deniedAccessCustomised
Message=&userIsAuthenticated=false
Colloidal gold nanoparticles: a novel nanoparticle platform for developing
multifunctional tumor-targeted drug delivery vectors

http://pubs.acs.org/doi/abs/10.1021/nl050074e
Surface Plasmon Resonance Scattering and Absorption of anti-EGFR Antibody
Conjugated Gold Nanoparticles in Cancer Diagnostics:  Applications in
Oral Cancer

http://pubs.acs.org/doi/abs/10.1021/ja057254a
Cancer Cell Imaging and Photothermal Therapy in the Near-Infrared Region
by Using Gold Nanorods

http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0142961205003133
Colloidal gold nanoparticle modified carbon paste interface for studies
of tumor cell adhesion and viability

https://clincancerres.aacrjournals.org/content/16/24/6139.full
Phase I and Pharmacokinetic Studies of CYT-6091, a Novel PEGylated Colloidal
Gold-rhTNF Nanomedicine

http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0142961208010223
Influence of anchoring ligands and particle size on the colloidal stability
and in vivo biodistribution of polyethylene glycol-coated gold nanoparticles
in tumor-xenografted mice

http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S1549963408001445
Interaction of colloidal gold nanoparticles with human blood: effects on
particle size and analysis of plasma protein binding profiles

http://onlinelibrary.wiley.com/doi/10.1002/ijc.22270/full
Direct evidence for rapid and selective induction of tumor neovascular
permeability by tumor necrosis factor and a novel derivative, colloidal gold
bound tumor necrosis factor

http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0927776508002695
Biodistribution of colloidal gold nanoparticles after intravenous
administration: Effect of particle size

http://link.springer.com/article/10.1007/s10103-007-0470-x
Plasmonic photothermal therapy (PPTT) using gold nanoparticles

http://pubs.rsna.org/doi/abs/10.1148/90.5.905?journalCode=radiology
Clinical Evaluation of Lymph Node Scanning Utilizing Colloidal Gold 198

http://www.biomedcentral.com/content/pdf/1477-3155-6-2.pdf
Intracellular gold nanoparticles enhance non-invasive radiofrequency thermal
destructi on of human gastrointestinal cancer cells

http://www.futuremedicine.com/doi/abs/10.2217/17435889.2.5.681
Gold nanoparticles: interesting optical properties and recent applications
in cancer diagnostics and therapy

Vasvár Miklós

3 hete szedem az arany és ezüst kolloidot. Most voltam Ct. Vizsgálaton és a máj áttétek növekedése meg állt. Sokkol jpb a közérzetem és jobban viselem a kemot is.

Dóra

Én általánosságban el tudom mondani, hogy szénanáthámat jelentősen csökkenti, pedig 22 éves korom óta szenvedtem tőle. Fújom az ezüstöt szájba, fülbe, szembe is.
Kislányomnak több mint egy éve fülproblémája volt, horkolás, nem hallott jól, orrból beszélt, most mióta ezüstöt fújok a szájába napi kétszer, szépen alszik, jobban hall és nincsenek megfázási tünetei. Én csak jót tudok mondani, valóban hatásos szer!!! Javaslom mindenkinek akinek ilyen jellegű problémái vannak.


Írja le véleményét:

    rossz           kiváló