Rézkolloid oldat 10 db 2 dl-es üvegben nagyker áron

Rézkolloid oldat 10 db 2 dl-es üvegben nagyker áron

Dupla réztartalommal!

20 PPM réz, desztillált vízbenEzt a terméket a qcteam.eu folyamatosan ellenőrzi és igazoló lézer hologrammal látja el.

42 990,Ft


Vélemények:

Dr. Szakács László

A hiteles szakirodalomból összegyűjtöttem amit a rézkolloidról írnak:
A rézhiány tünetei lehetnek: csontritkulás, hasmenés, bőrgyulladás, kopaszodás, őszülés, általános gyengeség, fáradékonyság, ödéma, ingerlékenység, légzőszervi problémák, vérszegénység, vérnyomásproblémák.

Dr. Szakács László

A rézhiány egyik korai jele a csontritkulás (osteoporózis).
Dr. Robert O. Becker 15 évvel ezelőtt publikált felfedése szerint a réz elektromágneses kötőereje tartja össze a csontokat alkotó apatit kristályokat és kollagén rostokat, így a csontokban a kollagén területeken fellépő rézhiány lehet a hiányzó láncszem, ami csontritkulást okoz.

A csontok, a bőr és a kötőszövetek egyik alapvető építő fehérjéje a kollagén, amelynek előállításához a réz nélkülözhetetlen, hiánya esetén zavar alakul ki a kollagén és az elasztin szintézisében.
A rézhiány egyéb tünetei lehetnek még: hasmenés, bőrgyulladás, kopaszodás, őszülés, általános gyengeség, fáradékonyság, ödéma, ingerlékenység, légzőszervi problémák, vérszegénység, vérnyomásproblémák.

A réz segíti a vas beépülését a hemoglobinba. Rézhiány esetén a betegek állapota a vasbevitel emelése mellett sem javul.

A réz hiánya a vér káros koleszterinszintjének növekedéséhez vezet, ami az egyik tényező, amely felelős a szívkoszorúér betegségek és az agyvérzés kialakulásáért.
A réz segít karbantartani a szív és a vérerek kötőszöveteit.

A réz számos létfontosságú enzim alkotóeleme. A réz és cink együttesen katalizálja a szuperoxidizmutáz enzim működését, ami a szervezetben keletkező szabad gyökök hatástalanítását végzi. Ez a folyamat hozzájárul többek között a reumás ízületi fájdalmak enyhítéséhez is.

A vasat és rezet tartalmazó citokróm-c-oxidáz enzim katalizálja a légzési lánc utolsó reakcióját. Ha enzimatikus funkciója gátolt, igen rövid idő alatt megszűnik a sejtek működése.
Az albínók génállományából a tirozináz nevű réztartalmú enzim gyártását irányító gén hiányzik. Ez az enzim, a tirozin nevű aminosavakat alakítja át dopakinonná, mely a bőrben a barna festék előanyaga. Tirozináz enzim nélkül nem termelődik a szervezetben a melanin, ami a barnulásért, hajszínért, és szemszínért felelős pigment.

Burai Emil

Rendkívül jó magas vérnyomás ellen. Mikor már semmi nem használt,( amit az orvos felírt), mint végső lehetőséget kipróbáltuk a rézkolloidot. Jelenleg második hónapja 120/75 körül mocorog a vérnyomás,és nincs mellékhatás! A gyógyszereket teljesen alhagyhattuk. 180/100-al szédültem, fájt a fejem és egésznap csak feküdtem. Mióta a rézkolloidot fogyasztom,mindent el tudok végezni jó közérzettel.

Nagy Katalin

Állítsd meg az öregedést!
A rézkolloid jótékony hatásai.
Tudtad, hogy létezik egy egyszerű módja annak, hogy fiatalon tartsd magad?
De nem csak az évek ellen jó, hanem rengeteg betegségtől is megóvhat a réz.
http://www.femina.hu/egeszseg/rez_kolloid


Írja le véleményét:

    rossz           kiváló