Ezüstkolloid oldat 10 db 2 dl-es üvegben nagyker áron, AKCIÓ: ajándék + 2 db kolloid

Ezüstkolloid oldat 10 db 2 dl-es üvegben nagyker áron, AKCIÓ: ajándék + 2 db kolloid

AKCIÓ!!! + 2 db ezüstkolloid ajánkékba.
Amit küldünk:
   12 db ezüstkolloid 2 dl 

Dupla ezüsttartalommal!

20 PPM színezüst, desztillált vízben

Tárolás: szobahőmérsékleten, fénytől védve.

Adagolás: naponta 2x1 evőkanál az étkezés előtt 10 perccel.

Fogyasztása nem ajánlott:
- 6 éves kor alatt,
- terhesség és szoptatás alatt,
- ezüsttel szembeni túlérzékenység esetén.


PlazmaTek colloid technology
Ezt a terméket a qcteam.eu folyamatosan ellenőrzi és igazoló lézer hologrammal látja el.

42 990,Ft


Vélemények:

Dr. Szakács László

Már száz évvel ezelőtt eredményesen használták az ezüstkolloidot vírusok és baktériumok ellen, sőt akkoriban csak ezt használták, mert még nem voltak antibiotikumok. A jelenlegi koronavírus elleni küzdelemben, alkalmazzuk ezt a régi orvosságot!

Dr. Szakács László

Mi ez és mire jó?
A jó minőségű ezüstkolloid víz átlátszó, 1 - 10 nanométeres (10 - 100 angström) ezüst-részecskéket tartalmaz desztillált vízben, amik sohasem ülepednek le, állandó Brown-mozgásban vannak. Orvostudományilag bizonyított, hogy az ilyen kolloid szemcseméretű ezüst rendkívül hatásos baktérium, vírus, mikroba pusztító.
Egy fajta antibiotikum legjobb esetben is csak féltucatnyi baktériumot képes pusztítani, az ezüstkolloid viszont közel 650-et. (forrás: Science Digest magazin, 1978 március) .
Dr. Robert O. Becker jelentése szerint ezenkívül igen hatásos csont-regeneráló is, 50%-nál is gyorsabb csontgyógyulást eredményezve, továbbá elősegíti a bőr és más finom szövetek újraképződését, ráadásul sterilen is tartja azokat. Az USA-ban azóta a sebészeti és az égéskezelő klinikák 70 %-ánál alkalmaznak ezüstöt.
Dr. Gary Smith szerint a kolloid ezüst (ami kis mennyiségben a növényi táplálékokban is jelen van), nélkülözhetetlen a szervezet védekezési rendszerében.
Számos írás számol be a kolloid ezüst más gyógyító hatásáról is, többnyire fertőző, vagy vírusos betegségeknél, pl AIDS, herpesz, gombásodás, candida, szifilisz, őzkullancs okozta Lyme-betegség stb ellen igen hatásos, de még a rák ellen is sikeresnek bizonyult.

Dr. Björn Nordenström, a svéd Karolinska Institute-nál ezzel kezelt rákbetegek gyógyulásáról számolt be. Azt állítja, hogy ez egy roppant egyszerű kezelés és gyors gyógyulást eredményezett azoknál, akiket más orvosok reménytelennek tartottak. Nordenström professzor úr másról lett ismert, nevéhez és az osztrák dr. Rudolf Pekar-hoz fűződik az ECT (elektro-cancer treatment).

Van-e mellékhatása, veszélyes-e?
A jó minőségű ezüstkolloidnak nincs kimutatható veszélyes mellékhatása.
Az ezüstszemcsékre az emésztő-savak nem hatnak és kis méretük miatt bejutnak a vérkeringésbe, ahol patogénekkekel találkozva elpusztítják azokat (feltehetően a részecskék körüli negatív töltésű Zeta potenciál-buroknak köszönhetően) anélkül hogy a részecskékben jelentősebb változás történne. Az ezüstrészecskék mintha mi sem történt volna tovább keringenek, egyre több és több nem kívánatos patogént semmisítve meg, bármilyen fajtájúak is legyenek azok.
Felmerülhet a kérdés, hogy vajon a vastagbél hasznos flóráját is megtámadják-e? A szervezetbe jutott ezüstkolloid szemcsék túlnyomó többsége nem jut el a vastagbélbe, mert már előtte bekerül a véráramba. Ami mégis a vastagbélbe kerül, bizonyára nem tesz különbséget a baktériumok között. Az ezüstkolloidot rendszeresen, naponta fogyasztó emberek közül alig-alig volt tapasztalható számottevő hasznos flóra csökkenés Peter Lindemann szerint. Ha ilyet tapasztal, akkor inkább csak a szájban gargalizálja az ezüstvizet, hiszen a nyelv alatti vékony membrán rétegekből is bekerülhetnek a vérbe, ráadásul így a fogszuvasodás is megszűnik.
Fogyasztható mennyiség.
1940-ben R. A. Kehoe mérései szerint az akkori napi átlagos zöldségek, gyümölcsök ezüst tartalma 50 - 100 mikrogramm volt. Az 1992-es Earth Summit Report szerint az USA-ban a talaj ásványi anyag tartalma 85%-al csökkent az utóbbi 100 évben. Mivel ez az ezüstkolloid kis mennyiségben szükséges a szervezet számára, sokakban felmerülhet a pótlás jelentősége. Napi maximum 50 mikrogramm pótlás engedhető meg Peter A. Lindemann szerint. Nem lehet étellel, itallal, ivóvízzel keverni. Ez a mennyiség kb 2 teáskanálnyi ezüstkolloid vízben van. Ennél többet fogyasztani Lindemann szerint csak egy-két napig tanácsos, terápiás kezelésként, akkoris éhgyomorra maximum 4 teáskanálnyit és utána szünetet kell tartani.

Egészség-politika, mi várható a közeljövőben?
Az amerikai FDA (Élelmiszer és Gyógyszer Engedélyezési Hivatal) már korábban végzett kutatásokat az ezüstkolloiddal és tisztában vannak annak rendkívüli patogénölő hatásairól. Mégsem teszik közzé a kutatási eredményeket és nem is fogják a közeljövőben. Először is ha egy intézet azzal állna ki, hogy az ezüstkolloiddal mondjuk rákot, vagy AIDS-et lehetett sikeresen kigyógyítani, azzal automatikusan "új hatóanyag"-nak lehetne kinyilvánítani és jelenlegi széleskörű forgalmazását azonnal betiltani, mert akkor "ki kell vizsgálni minden hatását", ami az 1938 előttről használt szerek újraminősítéséhez vezetne. Az egyetlen ok hogy ezüstkolloid termékeket lehet kapni egy törvénynek köszönhető, miszerint az 1938 elött is használt és nem szabadalmazható szerek "megengedett" minősítésben vannak, egyébként már régen eltüntették volna. Ezért minden forgalmazó és ilyet alkalmazó klinika csak nagyon óvatosan fogalmazhat.
A nagy gyógyszergyártók már most is hatalmas profitoktól esnek el. Nyomásukat az FDA-ra kiterjesztve sürgették az ezüstkolloid teljes betiltását, amit a fent említett törvénynek és a szer hatásos voltának köszönhetően nem tudtak elérni. Ekkor nyomást fejtettek az információ-terjesztés teljes megakadályozásáért, és az FDA beállt nekik, ezzel is kimutatva hogy csak bábok egy gépezetben. 1999. július 19.-én egy törvény lépett életbe, miszerint a forgalmazott ezüstkolloid termékeken nem lehet annak patogénölő tulajdonságait feltüntetni!
Mindez annak ellenére, hogy számos más szerre nem reagáló vírust képes elpusztítani 6.5 perc alatt.

A legtöbb embernek már kezd elege lenni a többnyire hatástalan orvosi módszerekkel, amiknek több a káros mellékhatása, mint a hangoztatott hasznos hatása. Ezért olcsó, könnyen beszerezhető, de legfőképpen hatásos szerre vágynak, ami jobb mint a hivatalos terápiák.
Azt persze nem lehet az ezüstkolloid vízre mondani, hogy szuperszer, de azt sem lehet letagadtatni, hogy vannak bizonyos rendkívüli tulajdonságai. Azt sem lehet elvárni tőle, hogy mindenkinél eredményes lesz, de azt sem lehet letagadni hogy már vannak/voltak olyanok, akiknél az volt.

Szabó Anna

Üdvözletem Mindenkinek!

Szeretnék megosztani veletek egy tapasztalatot. Mivel más hely nincs, így itt teszem. Fiatalkori szívizomgyulladásom miatt mostanra kialakult egy elég kellemetlen izületgyulladás mind a két kezemben. Két hónap óta hajnali 4 óra körül iszonyatos fájdalomra ébredek (ébredtem). Aki még ilyen fájdalmat nem érzett, nem is tudja igazán elképzelni milyen szenvedést okoz. Úgy vártam az arany- és ezüstkolloidot, mint a Messiást. Két napja fogyasztom, és nem fáj a kezem. Hihetetlenül boldog vagyok Ezt azért mondtam el, mert ilyen megváltásra nagyon sok idősödő ember vár. Tudom, hogy nem ebben van a sok pénz, de sok kicsi sokra megy. A nagymama így örömében megveszi az unokának a Notebookot

Nagy Gusztáv

Az ezüst kolloidot 1 éve ismerem és használja családom, valamint ismeröseim ,kollegáim.
Valóban igaz az állitás ,hogy hatása rendkivüli!
Ha csak az apró bör, nyálkahártya, köröm, szájüreg fertözéseket-gyulladásokat rendkivül rövid idő alatt megszünteti, már akkor is megéri megvenni.

Üdvözlettel Nagy Gusztáv

Dudás Imréné

A páromnál már fél éve megjelent a lábán egy fekélyhez hasonló seb. A bőrgyógyász többféle kenőcsöt irt fel, hormontartalmút is. Semmiféle javulás nem történt. Az ezüstkoloiddal kezdtük nedvesíteni, naponta két három alkalommal. Egy hét mulva a seb széle elkezdett varrasodni, ma már teljesen meggyógyult.
Dudás Imréné

Ligetiné Ildikó

Nem régen használom a kolloidokat, de az ezüst hatásáról már be tudok számolni.
Pár napja fogászati beavatkozást kellett elszenvednem... bizonyára mindenki tudja ez milyen kellemetlen és persze apró szájüregbeli sérülésekkel jár.
Lecsiszolták a fogaimat, hogy a koronát fel tudják helyezni, bármilyen ügyes is volt a barátnőm, aki egyben a fogorvosom is, csak-csak beleszaladt a korong az ínyembe. Amint befejezte a kezelést, rögtön ecsetelni kezdtem az ínyemet, és belsőleg is erősítettem az immunrendszeremet a folyadékkal. Mire újra sorrakerültem, a vérzések elálltak, és minden probléma nélkül le tudta venni a nyomatot.
5 nap múlva kellett visszamennem a kész fogakért, amelyeket felhelyezett a fogorvosom, és csodálkozva állapította meg, hogy nyoma sincs a sérüléseknek.
Kérdezte is, hogy mit csináltam, és amikor megmutattam neki az Ezüstkolloidos üveget, kért belőle egy kis adagot, hogy kipróbálja ő is. Azt hiszem ezzel máris megtaláltam a következő munkatársamat ...

Ligetiné Ildikó Baja

Csige Judit

Személyesen tapasztaltam hogy iszonyatosan szorította valami a szívem. Ittam az ezüstkolloidból és néhány perc múlva meglepődve észleltem, elmúlt a szorító érzés.
Most épp csigolyatöréssel vagyok munkaképtelen. Remélem segítséget kapok a kolloidoktól hogy mielőbb talpra álljak.

Simon Ernő

Házi"patikaszerként" javaslom mindenkinek külsőleg, belsőleg. Jön a náthás, infulenzás időszak, ilyenkor megelőzés jelleggel fogyasztom az EZÜSTKOLLOID-ot.Napégésre, égési sérülésekre,sebekre rendkívül hatékony. A gyomorégésemet is kordában tudom tartani vele.A kutyánkat babéziából, a macskánkat valami ismeretlen nyavalyából/valószínű, mérgezett egeret evett/ meggyógyítottuk.A szomszéd cicája ugyanakkor elpusztult.Még kerti felhasználásáról is hallottam gomba és egyébb betegségek ellen. Nem régiben egy kandidás hölgy állapota javult jelentősen az ezüst segítségével. Sorolhatnám tovább, ha kipróbálja mindenki, még további jó tapasztalatok fognak felkerülni ide, a listára

Keletiné Szabó Hedvig

Évek óta kellemetlen szagú volt a hónaljam. Ez rendkívül zavaró volt és állandóan feszélyezett, mindig arra gondoltam, hogy érzik-e mellettem az emberek.
Naponta többször megmostam, kétszer egymás után, de nem volt tartós a hatás.
Számtalan féle dezodort próbáltam, de egyiknek se volt tartós hatása.
Az tudom, hogy baktérium vagy gomba okozhat ilyet, ezért kipróbáltam a PentaMax Ezüstkolloid sprayt és KÉT NAPON BELÜL MEGSZŰNT a kellemetlen hónalj szagom.
Nem is találok szavakat arra, hogy ez mit jelent nekem. Ismét fesztelenül járhatok társaságba.
Szívből ajánlom mindenkinek a lábak kezelésére is!

Páll Árpád

Nagyon régóta szenvedtem már az allergiától és ízületi fájdalmaim is voltak, amikor tudomást szereztem a fémkolloidokról. Elolvastam mindent amit csak találtam róla az Interneten, aztán elkezdtem használni az ezüst és arany kolloidokat, az eredmény meglepően gyorsan jelentkezett, szinte három hónap alatt az allergiás tüneteim megszűntek, nem viszketett a szemem, nem csepegett, nem dugult el az orrom, ismét tudtam akadály nélkül lélegezni és ami még anyagilag is jelentős megkönnyebbülést hozott, nem kellett hetente 1000 Ft-ért orrcseppet venni.Az arany kolloid pedig rendbe hozta az ízületeimet, nincsenek fájdalmaim.
A legtermészetesebb vírus, gomba és baktérium ellenes szerként nagyon széles körben használható. Érdemes alaposan megismerni, begyűjteni minden információt, hogy ne csak magunkon, hanem a környezetünkben lévő ismerősök panaszaira figyelve, ajánlani tudjuk a kolloidokat. Hálásak lesznek, mint ahogy jómagam is hálás vagyok annak, aki gondolt rám, amikor ajánlotta.

Oláh Ferencné

A neten olvastam az ezüst kolloidról, s gondoltam, hogy kipróbálom. Kisebb léguti és szájüregi fertőtésekre, herpeszre,begyulladt szőrtüszőre használtam. Fájó torkom a kolloiddal való öblögetés után szinte azonnal enyhült. Sőt a fájdalom nem terjedt a légcsövemre, mint azt nem egy torokfertőtlenítő szernél tapasztaltam.
Az ünnepek alatt sikerült beszerezni egy kis szájherpeszt. Befújtam ezüst kolloiddal, és működött :). 2 nap alatt nyoma sem maradt. Nem fájt, nem duzzadt a duplájára a kezelés után, mint annak a H...... krémnek a hatására.
A Secret izzadásgátlótól begyulladt a hónaljamban egy szőrtüsző. Aki ismeri ezt a problémát, tudja, hogy elég fájdalmas. Bekentem a göböt, s másnap már egészen kicsike volt. Nem fájt.Sikerült gyorsan megszabadulnom tőle az ezüst kolloid segítségével.
Orrcseppként is bevált, és itt tényleg csak cseppről van szó. Aki nem akarja lenyelni az oldatot, annak ezt az alkalmazást tudom ajánlani.

Kovács Éva

Kedves Mindenki! Lányom allergiájára az ezüstöt , nekem az izületi gyulladásomra az aranykolloidot próbáltuk ki.Lányonak már fél üveg után enyhűltek a panaszok és sokkal jobban aludt, sőt annyira, hogy a reggeli telefon ébresztést sem hallotta, nyugodtabb ,türelmesebb volt.!!Nekem pár nap után nem dagadt be a kezem reggelre,nem zsibbadt. A térdem, amivel többször voltam orvosnál, nem fájt annyira,jobban betudtam hajlítani,nem sántikáltam.Jaaa!!....és délután nem fekhettem le TV-t nézni,mert csak a reklámokat láttam, ugyanis a lényeget elaludtam!!...felébredtem megint reklám!!!:-))Az éjszakákat teljesen végig alszom , pihenten ébredek,az egész nap fitt vagyok!!!Próbáljátok ki!!!!...megéri!!! Éva.

Hatrik Péterné

Szagtalan zokni.
Ez csak egy vágyálom volt egészen addig, amíg rá nem jöttem hogyan kezelhetem a zoknit ezüstkolloiddal.
Mosás után, még nedvesen, befújom egyenletesen ezüstkolloid sprayel és a szokásos módon szárítom.
A hatás leírhatatlan, a zokninak még több napos viselet után sincs szaga.
Még annyit tennék hozzá, hogy nem kell átáztatni a zoknit az ezüstkolloiddal, keveset használok belőle, de egyenletesen, minden részét befújom.

Hatrik Péterné

Ezüsttartalmú WC papírt akartak eladni nekem, mert az antibakteriális.
A cég sokféle törlőkendőt, papír zsebkendőt és egyéb dolgokat árul ezüsttartalommal.
Én azt válaszoltam, hogy ez nagyon hasznos, de nekem ehhez csak egyféle dolgot kell beszereznem: a PentaPlusz Ezüstkolloid sprayt.
Amire azt ráfújom, az baktérium-ölő lesz!
A következő alkalommal elhasználandó WC papírra ráfújom az ezüstkolloidot és az addigra megszárad és baktérium-ölő lesz.

Szende Lóránt

Tüdőszűréskor egy több centiméter átmérőjű daganatot találtak a tüdőmben. Nem is akartam elhinni, hogy rólam van szó, először arra gondoltam, hogy biztosan elcserélték a filmet.
Sajnos a kórházban, a kivizsgáláskor kiderült, hogy nem cserélték el, a nyirokrendszert is érintő, kissejtes tüdőrákot állapítottak meg.
Az interneten olvastam az aranykolloid és az ezüstkolloid együttes tumor-csökkentő hatásáról és úgy gondoltam, hogy még a drasztikus gyógymódok előtt kipróbálom azt.
A PentaPlusz aranykolloidból és a PentaPlusz ezüstkolloidból egy-egy evőkanállal vettem be reggel és este két héten keresztül.
Izgatottan vártam a következő MR vizsgálat eredményét.
A daganat több centiméterről néhány miliméterre zsugorodott és a nyirokmirigyek is jelentősen zsugorodtak.
Az orvosi jelentés is kifejezett javulásról szól.
Nagyon boldog vagyok és folytatom az aranykolloid - ezüstkolloid kúrát.
Akár életem végéig is hajlandó vagyok szedni azokat az egészségem érdekében, hiszen semmilyen káros mellékhatásuk nincs, a mellékhatások csak pozitívak, például a térdfájásom is elmúlt.

Minden daganatos betegnek javasolom a PentaPlusz aranykolloidot és ezüstkolloidot.

Szende Lóránt

Szili Gábor

A megfelelő mennyiségű kolloid ezüst a szervezetben olyan, mintha egy kiválóan működő második immunrendszer volna bennünk. Környezetfertőtlenítő, betegségmegelőző hatása mellett alkalmas a konkrét betegségek gyógyítására, illetve a gyógyulás elősegítésére. Egyetlen ismert kórokozó organizmus sem képes megélni, ha az ezüstkolloid akár csak apró nyomokban is jelen van.

Ez a termék milliomodrésznyi, nagyon finom részecskékből álló teljesen homogén oldat, melyet megtisztított vízben oldottak fel. Nem tartalmaz vegyszereket, stabilizátorokat, festéket, kötőanyagot vagy bármilyen más alkotórészt.

Hogyan hat? Az egysejtű élőlényekbe (baktériumok, gombák, vírusok, paraziták) kerülve gátolja azokat az enzimeket, amelyek az anyagcserében vesznek részt és így a kórokozó pusztulását okozza. A vírusok fehérjeburkának szerkezetét károsítva éri el azok szaporodási képtelenségét és kiürülését a szervezetből. Hat percen belül minden kórokozót elpusztít. A tesztek azt igazolják, hogy a vastagbélben élő szervezetbarát baktériumokat ez nem érinti. Egy antibiotikum legjobb esetben is csak féltucatnyi organizmust képes pusztítani, az ezüstkolloid viszont közel 650-et, ezenkívül igen hatásos csontregeneráló is 50%-nál is gyorsabb csontgyógyulást eredményezve, továbbá elősegíti a bőr és más finom szövetek újraképződését, ráadásul sterilen is tartja azokat. Használata javasolt: Gyakorlatilag az összes testfelszínen lévő, illetőleg a test belsejében megbúvó fertőzéses betegségek, gyulladások esetén. Rendelkezik egy, az atomszerkezetéből adódó speciális hatással is: a máj anatómiai szerkezetét helyreállítja, illetve a májműködést erősíti, a méregtelenítést fokozza. Alkalmazható: Szájon át közvetlenül, gargalizálásra, torokgyulladásnál öblögetéssel, szájöblítéssel a száj nyálkahártya és fogínypanaszoknál, semlegesíti a fogszuvasodást, megszűnteti a kellemetlen leheletet. Szájöblítő szerként, gargalizáló szerként is használható. Irrigálással hüvelyfertőzésnél, szemcseppként szemgyulladásnál, lemosásra, borogatásra külsőleg bőrbajoknál. Ideális élelmiszer tartósító. Gyümölcsöket, zöldségeket befújhatunk vele, ezzel elkerülve a rothadást, penészedést. Kiváló a hűtőszekrény szagtalanítására is. Belsőleg: allergia, szénanáthánál, gyorsan megszünteti a megfázásos, influenzás megbetegedéseket, a tüdőgyulladást, staphylococcusos és streptococcusos fertőzéseket, légzőszervi és orrüregi fertőzéseket. Reumánál, ízületi panaszoknál, tüdőgyulladásnál, agyhártyagyulladásnál, vérpanaszok, leukémia, szifilisz, gonorrhea és vérélősködők esetén, lyme kórnál, nyirokérgyulladásnál, gyomorfekélynél. Mivel nagyszerű emésztést segítő szer, megakadályozza a puffadást is. Toxémia, kolera, malária, lepra, bubópestis esetén, cukorbajnál. Sikeresen alkalmazták már AIDS-es betegeknél is. Külsőleg: pattanások, ótvar, skarlát, bőrfarkas, gombás fertőzések, bőrrák esetén, szemgyulladásnál (kötőhártya gyulladás) fülgyulladásnál, száj nyálkahártya fertőzésnél, sérülésnél, herpesznél, égés-fagyás esetén, szemölcsök ellen. Napégésre fantasztikus! Alkalmazzuk közvetlenül vágott sebekre, horzsolásokra és nyílt sebekre, esetleg tegyünk pár cseppet egy kis kötszerre, sebtapaszra, - hogy lerövidítsük a gyógyulási időt - a tapaszt viselhetjük szemölcsökön, vágott sebeken, horzsoláson. Befújhatunk vele ekcémát, viszkető felületeket, pattanásokat, szúnyogcsípést vagy bármilyen bőrbetegséget. Fültisztító pálcikára téve szem és fülfertőzések, körömágyi, lábujjköröm és fülgombásodás ellen. Fújjuk a lábujjak közé, combhajlatba, hogy megszűntessük a bőrviszketést, lábujjak közti kipállást, a gombás fertőzéseket, kiütéseket. Csökkenti a korpásodást, a psoriasist, bőrviszketést. Az állatgyógyászatban is használatos, például égések, marások, harapások és fertőzések gyógyítására, valamint hatásos gyógyszere a kutyák parvo vírusfertőzésének.

Dózis belsőleg: Fogyasszunk napi 2X1 teáskanálnyit tisztán, vagy napi 1 teáskanállal megelőzés céljából. Fontos, hogy lenyelés előtt, pár percig tartsuk a szánkban, öblögetve! Figyelem: Tartsuk sötét üvegben, hűvös, sötét helyen!

Jászfalvi Alfréd

Még anno a seregben össze szedtem egy vírust, ami szemölcsöt okozott a jobb hüvelyk ujjamon. Évekkel később elvittem a lányomat a bőrgyógyászatra, ahol a doktornő észre vette a kezemen levő szemölcsöt, majd felajánlotta, hogy kikanalazza. Sajnos bele mentem. Így aztán egy fél év leforgása alatt az egész testem tele lett szemölcsökkel.
Két éve hallottam az ezüst kolloidról és mivel éppen influenzás időszak volt, vettem egy üveggel és használtam. Nem is lettem influenzás, ellenben a testemről egyik pillanatról a másikra eltűnt az összes szemölcs.
Ha tehetem , azóta is használom. Nekem nagyon bejött, javaslom a használatát mindenkinek.

Varga Tünde

Ezt a sikertörténetet azért írom le, mert remélem, hogy ez az információ a Te életedet is megmenti.
Azok kedvéért, akik idő hiányában nem akarják végigolvasni a történetemet, kezdem a lényeggel.
Diagnosztizált és hivatalosan dokumentált vastagbélrákomat aranykolloiddal és ezüstkolloiddal gyógyítottam meg.
A PentaPlusz dupla aranytartalmú aranykolloidját és nagy tisztaságú ezüstkolloidját használtam, főként azért, mert ezeket a kolloidokat egy független minőségellenőrző is folyamatosan vizsgálja.
Naponta kétszer negyed decilitert fogyasztottam mindkét kolloidból két hónapon keresztül és a diagnosztizált vastagbélrákom kemoterápia és műtét nélkül elmúlt.

És most a részletek:
Tizenegy hónappal ezelőtt enyhe hasmenésszerű tüneteim lettek, ilyet eddig még soha nem tapasztaltam. Arra gondoltam, hogy biztosan valami nem egészen frisset ettem és ezért jött ez a tünet.
Két hét után is változatlanul megmaradt a dolog és elmentem a családorvosomhoz, aki általános laborvizsgálatot rendelt. Nagyon alacsony volt a Ca szintem, csodálkozott is hogy nincsenek izomgörcseim. Ca pezsgőtablettát kellett szednem két hétig.
A Ca szintem helyreállt, kaptam egy bélnyugtató tablettát, de egy hónap szedés után is megmaradt a panaszom.
Az orvosom további vizsgálatot javasolt.
A vastagbél-tükrözés után néhány nappal érkezett meg az eredmény: rosszindulatú daganatom van, amit a szövettan is igazolt.
Műtétet javasoltak és a műtét után kemoterápiát és sugarat.
Mit lehet ilyenkor tenni?
Egy kicsit se tetszett nekem a műtét és a többi kezelés, de élni akartam, ezért rábólintottam a dologra.
Két hónappal későbbre kaptam időpontot a műtétre.
Azt mondtam magamnak: van most két hónapom, hogy meggyógyítsam magam és elkezdtem kérdezősködni a környezetemben, hátha találok hozzám hasonló beteget, aki meggyógyította magát.
Találtam!
Az egyik munkatársam felesége méhnyakrákból gyógyult meg arany- és ezüstkolloid segítségével.
Semmilyen negatív mellékhatása nincs a kolloidoknak - pozitív mellékhatása viszont számos akad - ezért nem sokat gondolkoztam a dolgon, azonnal elkezdtem a kúrát.
Három hét elteltével kezdett enyhülni a hasmenésem, ez erős bizakodással töltött el.
Az ötödik héten megszűnt a hasmenésem és egyre jobban reméltem, hogy a műtétet el fogom kerülni.
A kúrát folytattam és folytatom azóta is.
A műtét tervezett időpontjában bementem a kórházba és elvégeztek egy műtét előtti tükrözést.
A vizsgálat feltűnően soká tartott, mint kiderült nem találták az eltávolítandó daganatokat, a műtét elmaradt.
És elmaradt a kemoterápia és sugarazás is.
Azóta már két ellenőrző tükrözésen is voltam, de a daganatoknak nyoma sincs.
Ez az én sikertörténetem.

Az arany- és ezüstkolloidot a PentaMax-tól rendelem azóta is, mert itt dupla aranytartalommal kapható és egy független minőségellenőrző folyamatosan vizsgálja.

Mielőbbi és végleges gyógyulást kívánok!

Varga Tünde
Győr

Ui.: Az orvosok utasításait mindenképpen tartsd be, de ne akard őket meggyőzni az arany- és ezüstkolloid hatásáról, mert a klinikai kísérletek még nem fejeződtek be, hivatalosan még nem gyógyszer.

Dr. Szakács László

Kiterjedt és eredményes kutatások folynak az arany- és ezüstkolloid tumorellenes
hatásáról az egész világon.
Összegyűjtöttem néhány tudományos publikációt ezekről a kutatásokról azoknak,
kik tanulmányozni szeretnék.

http://www.futuremedicine.com/doi/abs/10.2217/17435889.2.1.125
Hyperthermic effects of gold nanorods on tumor cells

http://www.biomedcentral.com/content/pdf/1756-9966-29-148.pdf
Antitumor activity of colloidal silver on MCF-7
human breast cancer cells

http://link.springer.com/protocol/10.1007/978-1-60761-609-2_25
Colloidal Gold: A Novel Nanoparticle for Targeted Cancer Therapeutics

http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0964830506000229
Anti-bacterial performance of colloidal silver-treated laminate wood flooring

http://pubs.acs.org/doi/abs/10.1021/la011002f
Silver-Enhanced Colloidal Gold Electrochemical Stripping Detection of DNA
Hybridization


http://informahealthcare.com/doi/abs/10.1080/10717540490433895
Colloidal Gold: A Novel Nanoparticle Vector for Tumor Directed Drug Delivery

http://pubs.acs.org/doi/abs/10.1021/nl070472c
Cancer Cells Assemble and Align Gold Nanorods Conjugated to Antibodies to
Produce Highly Enhanced, Sharp, and Polarized Surface

http://onlinelibrary.wiley.com/doi/10.1002/ddr.20066/abstract;jsessionid=
B5517761D99CD1736E1A56D4F87038B3.f04t04?deniedAccessCustomised
Message=&userIsAuthenticated=false
Colloidal gold nanoparticles: a novel nanoparticle platform for developing
multifunctional tumor-targeted drug delivery vectors

http://pubs.acs.org/doi/abs/10.1021/nl050074e
Surface Plasmon Resonance Scattering and Absorption of anti-EGFR Antibody
Conjugated Gold Nanoparticles in Cancer Diagnostics:  Applications in
Oral Cancer

http://pubs.acs.org/doi/abs/10.1021/ja057254a
Cancer Cell Imaging and Photothermal Therapy in the Near-Infrared Region
by Using Gold Nanorods

http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0142961205003133
Colloidal gold nanoparticle modified carbon paste interface for studies
of tumor cell adhesion and viability

https://clincancerres.aacrjournals.org/content/16/24/6139.full
Phase I and Pharmacokinetic Studies of CYT-6091, a Novel PEGylated Colloidal
Gold-rhTNF Nanomedicine

http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0142961208010223
Influence of anchoring ligands and particle size on the colloidal stability
and in vivo biodistribution of polyethylene glycol-coated gold nanoparticles
in tumor-xenografted mice

http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S1549963408001445
Interaction of colloidal gold nanoparticles with human blood: effects on
particle size and analysis of plasma protein binding profiles

http://onlinelibrary.wiley.com/doi/10.1002/ijc.22270/full
Direct evidence for rapid and selective induction of tumor neovascular
permeability by tumor necrosis factor and a novel derivative, colloidal gold
bound tumor necrosis factor

http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0927776508002695
Biodistribution of colloidal gold nanoparticles after intravenous
administration: Effect of particle size

http://link.springer.com/article/10.1007/s10103-007-0470-x
Plasmonic photothermal therapy (PPTT) using gold nanoparticles

http://pubs.rsna.org/doi/abs/10.1148/90.5.905?journalCode=radiology
Clinical Evaluation of Lymph Node Scanning Utilizing Colloidal Gold 198

http://www.biomedcentral.com/content/pdf/1477-3155-6-2.pdf
Intracellular gold nanoparticles enhance non-invasive radiofrequency thermal
destructi on of human gastrointestinal cancer cells

http://www.futuremedicine.com/doi/abs/10.2217/17435889.2.5.681
Gold nanoparticles: interesting optical properties and recent applications
in cancer diagnostics and therapy

Vasvár Miklós

3 hete szedem az arany és ezüst kolloidot. Most voltam Ct. Vizsgálaton és a máj áttétek növekedése meg állt. Sokkol jpb a közérzetem és jobban viselem a kemot is.

Orbán Éva

Kedves Varga Tünde, köszönöm a megkeresést és a hiteles tanúságtételedet. Megvásároltam egy -egy üveg ezüst és arany kolloidot. A szaglásommal voltak gondjaim, úgy 3 hónapja kb. nem éreztem a szagokat, illatokat. Két napja szedem annak megfelelően ahogy leírtad és láss csodát érzem a finom vanília és citromillatát, épp fánkot készítettem ma, egy héttel ezelőtt semmit nem éreztem ebből. Még egyszer szívből köszönöm. Másoknak is fogom ajánlani, mert egy szuper hatású készítmény.


Írja le véleményét:

    rossz           kiváló